ЗДО №5 "Факел", м. Гайсин
Ми запалюємо, бо палаємо самі!

Творча група

Провідна проблема: "Використання в освітньому процесі інноваційних методів для покращення українського мовлення дошкільників" 

13 січня 2022 року на базі ЗДО №5 "Факел" м. Гайсин було проведено засідання творчої групи з провідної проблеми: "Використання в освітньому процесі інноваційних методів для покращення українського мовлення дошкільників". Форма проведення: "Пані панянки - гарні освітянки".

 Під час заходу було розкрито такі питання: використання ІКТ та інноваційних методів для покращення українського мовлення дошкільників, застосування Су-Джок терапії при корекції мовленнєвих порушень у дітей, анкетування педагогів щодо вмотивованості та обізнаності з проблеми використання інноваційних методів в освітньому процесі, розвиток мовленнєвої активності в процесі інтегрованої співпраці педагогів і сім’ї.

 Свої виступи педагоги провели у вигляді медіапрезентацій, також вони презентували консультації, майстер-класи, анкети, проєкти, обмінювались із колегами власним досвідом, а яскравим заверщенням заходу стало виконання колядок та щедрівок.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

« повернутися до списку новин

ЄДИНИЙ ВЕБ-ПОРТАЛ ВИКОРИСТАННЯ ПУБЛІЧНИХ КОШТІВ
Публічні закупівлі
Гайсинська РДА
Гайсинська районна рада
Гайсинська міська рада

Логін: *

Пароль: *