ЗДО №5 "Факел", м. Гайсин
Ми запалюємо, бо палаємо самі!

Постійно діючий семінар-практикум для педагогів

 12 січня 2022 року на базі ЗДО №5 "Факел" м. Гайсин було проведено семінар-практикум для педагогів "Педагогічні аспекти формування майстерності педагога» у вигляді "паркану думок". Гаслом заходу став вислів «Успішні педагоги – це розумні і щасливі діти».
 Під час заходу було розкрито такі питання: імідж сучасного вихователя, омунікативна компетентність педагога, вдосконалення ІКТ-компетентності педагогів ЗДО, «Інтернет ресурси в освітньому процесі», «Вимоги до самоосвіти педагогів», «Інновації у підвищенні професійної компетентності педагога".
 Свої виступи вихователі провели у вигляді медіапрезентацій, також вони презентували пам'ятки, обмінювались із колегами власним досвідом з самоосвітньої діяльності та просто гарно із користю провели час.
Педагогічна діяльність буде ефективною і продуктивною лише у тому випадку, якщо у вихователя є прагнення постійно розвиватися, вдосконалюватися, досягати високих результатів, бути готовим до співпраці, впевненість у собі, усвідомлення відповідальності за життя, здоров’я та розвиток дітей.
 
 
 
 

« повернутися до списку новин

ЄДИНИЙ ВЕБ-ПОРТАЛ ВИКОРИСТАННЯ ПУБЛІЧНИХ КОШТІВ
Публічні закупівлі
Гайсинська РДА
Гайсинська районна рада
Гайсинська міська рада

Логін: *

Пароль: *