ЗДО №5 "Факел", м. Гайсин
Ми запалюємо, бо палаємо самі!

45 років ЗДО №5 "Факел"

45-річний ювілей садочка – не звичайний ювілей, а ювілей домівки поколінь. Одні навчали, інші навчались. Дитячий садок – це не тільки стіни, насамперед, це – дух, пам’ять, традиції, наступність поколінь.

45 років для садочка – це певний рубіж, висока сходинка, на яку необхідно було піднятися.

Багато щасливих моментів, подій пам’ятають стіни нашого закладу. Зі стін садка вийшли сотні талановитих випускників, які, можливо, не всі стали дуже відомими, але немає сумніву в тому, що наші вихованці понесли у світ зерна любові до всього рідного, вони добрими справами прославляють садок й наше місто на теренах країни й зарубіжжя.

Дякуємо всім працівникам за відданість загальній справі, за любов до своєї професії. Дякуємо всім спеціалістам, технічним працівникам – ваш щоденний внесок у життєдіяльність закладу такий необхідний. І теж – почесний. Велике спасибі батькам! Тісний зв’язок з вами, щире спілкування дають педагогам можливість ефективно вирішувати концептуальні питання навчання й виховання дітей.

Від щирого серці ще раз вітаємо всіх з ювілейним днем народження нашого дошкільного закладу. Усім мирного неба, невпинного руху вперед до розбудови освітянської діяльності, успішного здійснення всіх планів та задумів. А підґрунтям щасливого життя та плідної професійної діяльності хай буде міцне здоров’я, серце сповнене любові та добра, натхненна думка й щирі почуття. Щоб життя було світлим і радісним, як цей святковий день, а дружні привітання додадуть життєвої наснаги в скарбничку душі. Нехай людська шана буде подякою працівникам дошкілля.

З повагою, адміністрація ЗДО №5 "Факел"

« повернутися до списку новин

ЄДИНИЙ ВЕБ-ПОРТАЛ ВИКОРИСТАННЯ ПУБЛІЧНИХ КОШТІВ
Публічні закупівлі
Гайсинська РДА
Гайсинська районна рада
Гайсинська міська рада

Логін: *

Пароль: *