ЗДО №5 "Факел", м. Гайсин
Ми запалюємо, бо палаємо самі!

13 вересня 2017 року в  дошкільному навчальному закладі №5 «Факел» (завідувач Павленко К.Г., вихователь-методист Швець О.Б.) відбулося спортивне свято «Майбутнє у наших руках».

Мета спортивного заходу - формування у дітей інтересу до занять фізичними вправами, вміння емоційно реагувати на власні досягнення у руховій сфері, здатності застосовувати руховий досвід шляхом участі у спортивних іграх та змаганнях.

Інструктор з фізичного виховання Кучеренко Н.Т. розробила і організувала спортивне дозвілля для дітей трьох старших груп та їх батьків. На святі були присутні діти всіх вікових груп. Захід допомагали організовувати музичні керівники Гнатюк О.Ю. та Гафтонюк Р.І..  До дітей на свято завітала дівчинка Веселинка,  роль виконувала Ситнікова Ю.О., практичний психолог садочка. Діти груп «Бджілка», «Казка», «Сонечко» (вихователі Гемська О.Ю., Усенко Л.В., Байрак Т.О.) допомагали Веселинці збирати кольори веселки, виконуючи різні завдання.

Під час змагань на майданчику панувала атмосфера радощів, задоволення, азарту, дружби та взаємодопомоги.

В кінці був проведений флешмоб на тему: «Майбутнє у наших руках», в якому прийняли участь діти садочка, колектив ДНЗ та присутні на святі батьки вихованців.

 

« повернутися до списку новин

ЄДИНИЙ ВЕБ-ПОРТАЛ ВИКОРИСТАННЯ ПУБЛІЧНИХ КОШТІВ
Публічні закупівлі
Гайсинська РДА
Гайсинська районна рада
Гайсинська міська рада

Логін: *

Пароль: *